Reality 「?」


Nu tickar det så fruktansvärt HÖGT på skärmen, ni vet det där strecket som blinkar och förväntar sig att man ska trycka på tangenterna, skriva någonting. |

Dagen hittills har gått ut på att försöka göra allting så metodiskt och lugnt som möjligt. För det är ju så man ska göra, lugna ner sig då man är stressad?
Jag har städat lite idag, försöker intala mig själv att jag inte ska få ångest av ett smul- och dammfritt hem. Att allt känns lite bättre, inte så spänt.
Läsa några kapitel i en bok, sträcka på mig ordentligt, stretcha trötta muskler.

Måste påminna mig själv att äta, äta är bra. Det ska man göra med jämna mellanrum. Frukost, lunch och middag. Kanske ett mellanmål någonstans.
Ta mina mediciner, det är också viktigt. Har ju en så fin grön dosett till det, hjälper mig också att komma ihåg vilken dag det är.
Tvätta ansiktet på morgonen och borsta tänderna noggrant samt bada piercingar i koksaltlösning.

Sånt där, det är bra. Visar på att jag inte är helt virrig, trots att jag tappar skedar i golvet och glömmer vart jag ställde tekoppen.
Tycker att glasögonen är smutsiga men då jag tittar så har de inga fläckar.
Försöker påminna mig själv att SLUTA dra bort torra hudflikar från läpparna, för det är minst lika äckligt och irriterande som att höra någon bita på naglarna eller offentligt sitta och pilla bort sårskorpor, usch.

Känns som om någon har virat in mig i bomull eller som om jag går igenom dagen smått lullig efter några drinkar. Helvrickat verkligen; då jag vaknade relativt tidigt, har ätit mat och druckit vatten samt fått göra vardagssysslor i min egen takt. Bara faktumet att jag är ensam hemma och får lulla runt bäst jag vill är ett stort plus.

Slutsats: Klockan är knappt fyra på eftermiddagen och jag har ångest.
Tänk er... en rastlöshet. En slags apati kombinerat med en bottenlös otålighet.
Som om man är innesluten i en liten låda och konstant väntar på att någon ska knipsa upp hänglåset. Det är den där väntan som får mig att vilja skala av mig huden. Man vankar av och an mellan dessa fyra små väggar, försöker intala sig själv att obehagskänslorna försvinner. Försöker jag dock bända upp låset inifrån så gör jag bara illa mig själv i processen och ångrar att jag ens försökte. I samma veva får jag panikångest för att det känns som om inga positiva tankar i världen kommer kunna göra det bra igen.

Det är jätte svårt att förklara, men jag går hela tiden omkring med gråten i halsen och vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill ingenstans heller, för läskigt. Försöker göra uppriktiga försök att kolla på jobbannonser och ansökningar online men bokstäverna flyter ihop och mina händer vill inte sluta darra. Vågar inte kolla min mejl, känner mig övervakad. Tror att en man ska ringa på min dörr och borra ner en kniv i min bröstkorg så jag har låst alla dörrar och stängt alla fönster.

Undrar om jag ska fylla ett litet shotglas med Jägermeister. Men inser att jag har tagit mina mediciner som läkaren har hött näven åt mig att nu, nu låter du bli alkoholen. På lång sikt blir även ett litet shotglas ännu större och där ligger faran med självmedicinering. Om inte annat så kan jag tänka så långt, det är bra.
Börjar längta tills kvällen då jag får ta mina två sista mediciner för idag och äntligen sova, så rastlösheten försvinner i och med att jag får drömma och bearbeta stressen.

Nedan följer några av mina absoluta favoritcitat. Två svenska författare, Ann Heberlein och Berny Pålsson och en japansk, Haruki Murakami.

Ni vet förresten kanske inte att Haruki Murakami är en författare som jag beundrar oerhört mycket och hans verk lyser på hedersplatsen i min bokhylla, lyckades idag hitta många fina utdrag ur några av hans (engelska) böcker.
_____________________________________________________________

"Jag längtar inte efter att dö. Det är livet jag inte klarar av. Sanningen att säga så är jag rädd för att dö. Jag är rädd för tomheten, för att allt tar slut, för evigheten. Jag är rädd för ganska mycket, och mycket av det jag är rädd för har med evighet att göra."

"Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. En äkta apori, ett olösligt filosofiskt dilemma, en ångestskapande situation i sig bortsett från att det oftast är min ångest som driver mig mot insikten att livet är värdelöst och slutsatsen att det bör ändas. Det gör för ont. Ibland. Ibland är det bara outhärdligt. Denna vardag. Denna tristess. Detta fula liv. Det banala. Det dumma. Allt som ni inte förstår. Förlåt. Det var onödigt. Förlåt."
- Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.

"Vad det är som jag vill ha av livet, som jag inte kan släppa, som jag fortsätter att söka efter vet jag inte, men jag kan inte avlägsna ögonblicken av kärlek och uppriktig glädje. Jag är inte redo att släppa min föreställning om döden som trygghet, men inte heller att släppa taget om livet. Jag tror på min egen styrka, men vägen till ett liv utan sjukdom är så svår."
- Känn pulsen slå
_____________________________________________________________

"The kind of feeling when everything you’re used to has been ripped away. Like there’s no more gravity, and I’m left to drift in outer space with no idea where I’m going."

I have this strange feeling that I’m not myself anymore. It’s hard to put into words, but I guess it’s like I was fast asleep, and someone came, disassembled me, and hurriedly put me back together again. That sort of feeling.
- Sputnik Sweetheart


"Sometimes I feel like a caretaker of a museum—a huge empty museum where no one ever comes, and I’m watching over it for no one but myself."

"I trudged along through each day in its turn, looking up only rarely, eyes locked on the endless swamp that lay before me, planting my right foot, raising my left, planting my left foot, raising my right, never sure where I was, never sure I was headed in the right direction, knowing only that I had to keep moving, one step at a time."
- Norwegian Wood


"And once the storm is over you won’t remember how you made it through, how you managed to survive. You won’t even be sure, in fact, whether the storm is really over. But one thing is certain. When you come out of the storm you won’t be the same person who walked in."
- Haruki Murakami


Old scars and memories.


Jag har en hudflik vid en av mina piercingar i läppen, en så kallad blowout. Den skapas i läkningsprocessen då kroppen fortfarande ser smycket som främmande och bildar då en slags kudde av ärrvävnad som med rätt vård och bra hygien försvinner med tiden. Det är inte farligt, fullt normalt men kan ändå verka störande då tungan är där hela tiden och känner på ringen av tjock vävnad runt piercingens hål...

I alla fall!
Jag kom på den brillianta idén att filma då jag skär av den där hudfliken! Det är inte något man bör göra då den tenderar att växa tillbaka om smycket fortfarande är där och trycker (t.ex. vid en barbell som har en platta på insidan av läppen. Detta typ av smycke ger mig oftast blowouts i tidigt läkningsskede!) Oavsett så har jag en ring i, för att hjälpa hudfliken på traven att 'sjunka tillbaka' in i läppen haha...

Svårt ikväll att forma en korrekt mening, hm.
Men oroa er inte, jag har inte skurit i min läpp än! Hudfliken ser lite ut som en ormtunga... Om jag misstänker rätt så ska blodtillförseln till den snart dö ut och som resultat sjunker den tillbaka, blir mindre med tiden. Ett antal saltlösningsdränkningar och jag är på rätt väg!

För att sammanfatta... Hudflik i läppen. Vill filma hur jag skär bort den. Letar då alltså febrilt efter min gamla kamera som jag brukade ställa bakom spegelskåpet och då rikta linsen mot mig själv, filma vad jag nu höll på med eller ville få med på band.
Så tar jag ut mitt (ungefär två år gamla) minneskort och ser till min stora förvånade lycka, att jag har kvar en djävla massa bilder, åh. De flesta är suddiga, vinkeln åt helvete men ändå... Ändå så känns det nästan precis som om jag har åkt tillbaka i tiden.

Bland en stor mängd av egobilder så hittar jag några väldigt speciella där jag har haft självutlösaren på. Där jag har tagit kort på mina ärrade armar; ärr gömda i det förflutna. Ärr jag hade glömt jag hade.

Tänker dela med mig av en av de här faktiskt... Eftersom jag har beslutat mig för att reservera STÖTANDE och TRIGGANDE bilder för denna blogg. Blir lättare så, även av respekt för nära vänner som inte mår bra av att se bilder som innehåller självskada.



Den första är ganska uppenbart på mina underarmar. Idag, två år senare ser de väldigt annorlunda ut. Men i alla fall... så... tänker jag tillbaka på hur jag såg mina ärr "förr i tiden". De där små och ytliga såren som läkte och blev små fina linjer av silver och vitt... Jag tyckte att jag var otroligt speciell med dem. Helt seriöst såg jag de som gamla goda vänner. Trots att de var små så ville jag "ståta" med dem. Jag gick gärna i kortärmat. Jag ville visa min identitet som "hon den där tjejen som skär sig".

För utomstående kanske detta låter helt absurt, som uppmärksamhetssökande trams. Men för mig var det verklighet och jag medger att jag idag använder mina ärr som en del i att lära känna nya människor: accepterar de ärren så ser de mig som människa inte som missbrukare. Det är en djupt grundad försvarsmekanism i och med att jag i mer än fyra år nu har kämpat med att se mig själv "utan" ärr. Jag är mig själv, ingen annan.   


 
Mycket möjligt att ärren har varit med och skapat min nuvarande identitet... men jag är ändå mer än bara självskada. Jag måste intala mig själv detta, just för att det måste finnas en gräns där jag säger STOPP. Där jag säger att, ja nu är du lite för självdestruktiv, detta kan sluta illa. Sånt där!

Bilden nummer två är på min vänsterarm.
Idag betonar jag hur mycket ytan har förändrats, hur mycket ärrvävnad det är jämfört med frisk, orörd hud.
Jag är lilltjejen som blir rädd av att se fettvävnad och hur en åder eller mindre ven pumpar i takt med mitt hjärtat. Jag blir rädd för att jag tror att jag kommer dö. Min självskada har aldrig varit i självmordssyfte. Aldrig.
I många fall då såren blir som djupast är jag väldigt alkoholpåverkad och ni vet att man då förlorar all uppfattning om vad "bra impulskontroll" innebär. Just då det händer så är jag sällan medveten om hur djupt jag skär då jag tenderar att "hugga och dra" många gånger vilket skapar ett djupare jack (syns i t.ex. läkardokumentärer där de skär på samma område och på precis samma sätt för att få ett djupare snitt). Då jag är nykter så är jag mycket mer försiktigare, hugger och drar gör jag fortfarande men tenderar att vara mycket mer försiktigare än då jag är full; då jag är nykter slutar jag då jag anser att såret blir för djupt. Är jag full så förlorar jag den där "ja men låt oss skita i det här nu, gå o lägg dig" attityden. Det är fan farligt och jag borde veta bättre idag än att DRICKA ENSAM. Dricker jag ensam så kan ni alla vara säkra på att jag på något sätt kommer självskada, på ett eller annat sätt, oftast dock alltid med rakblad. 

Oj, det här blev en väldigt melankoliskt text mest om självskada, förlåt. Orkar ni ens läsa så här långt haha?

Okey, jag ville nog mest få ut dessa tankar och visa er mina "bortglömda bilder".

That is all, folks!
Ni lär höra från mig då jag har druckit lika mycket vin som ikväll... Fast någon annan kväll!

...Jag älskar verkligen att skriva, det gör jag. (Det kanske märks?!)

Det spelar egentligen ingen roll vem som orkar läsa allt det här. Det är mest för mig själv, bra för mig att få ut frustration via text än att skära mig i handlederna. Jag behöver mer sätt att hantera min generella ångest än att vända mig till rakbladet. Jag försöker, försöker så hårt jag kan verkligen.

Jag är GLAD över att jag har överlevt till att bli 20 år gammal. Helt otroligt att jag har klarat mig så länge. Är lycklig över de vänner som valt att stanna, otroligt tacksam till den familj jag har. 
Jag tänker inte gnälla mer än vad jag redan gör. Jag är tacksam över det jag har. Tack. Alla.

Trots detta möts jag av tvivel, oro, ångest, panik. Det är bara mänskligt, så resonerar i alla fall jag.
Jag måste få göra misstag, jag måste få ha eventuella återfall. Jag vill att de jag älskar ska veta att jag aldrig skadar mig själv för att dö, gör jag det så är det en djävla fruktansvärd olyckshändelse.

Jag har INTE tagit fram rakbladen än, och det är ett bra tecken. Klockan är sent haha... och jag har inte ens förberett handduk, rengöringsvätskor eller bandage och plåster, jag har inte planerat i huvudet vart jag ska skära, jag har inte tänkt på hur jag ska dölja nya sår... För jag har inga.

Som det ser ut nu så kan jag nog klara mig utan nya "zebraränder". Jag håller alla tummar och tår* att jag ska klara mig utan självskadan så länge det bara går. *eget uttryck
En dag är jag tillräckligt självsäker i mig själv och ser ingen mening i att skapa nya ärr. En dag.

Different layers.


With your dominant arm, you grab the reality
With you other arm, you uphold the morality
you light up the love deep in your heart
you weight things up with the scale inside your head
Inside the dense and thick darkness,
you hide your own shadow
The sound of the dirty abacus, echoes
in the world! please stop!


Det känns konstigt att skriva här då man är nykter. Men jag tänker göra det ändå, för kraften av skrivandet är fortfarande väldigt helande, betydelsefullt och förförande.

Min handled kliar (lindras med Xylocain), men den läker väldigt, väldigt fint. Tror det är tack vare Decubal krämen som jag fick pröva på hos en nära vän. För er som kanske inte hängt med så var den 10 Augusti en kväll (som många andra, alkoholpåverkad och ångestfylld) där jag tyckte att självskada lät som en väldigt bra idé. Så jag rispade lite lätt på min vänstra handled och det slutade med att de ytterst små men många skärsåren blev inflammerade för att sedan bekämpa en smärre infektion ett tag (för att vara exakt två veckor och tre dagar idag).

Mitt liv nu är som det nog alltid har varit... intensivt.
Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det, jag vet inte om den förlamande rädslan jag har inför framtiden är resonabelt logisk eller bara totalt obefogad och påhittad. Om de hinder jag tycker att jag har är enklare att kliva över än jag tror.

Ibland vaknar jag och tänker att "Tänk om ingenting någonsin förändras".
Först tänker man ju att, ja, det hade varit ganska skönt, för då slipper man oroa sig över någonting längre.
Men det är just det som är paradoxen, det mest absurda i hela den här löjliga situationen: Jag kommer ångra att jag inte gjorde något, att jag inte försökte uppfylla mina drömmar, trots att jag vet någonstans djupt inom mig att JAG KAN. Jag kan visst! (Jag får nämligen en fruktansvärd ångest över att jag är fast trots att jag vill ta mig vidare. Detta är och har oftast alltid varit ett återkommande problem hos mig).

Den eviga frågan är dock alltid om jag vågar, det är just det, jag sätter krokben för mig själv genom att tänka för mycket på vad som kan gå fel, jag fokuserar helt på missöden, dilemman och trassel då jag istället borde vända på hela min attityd och forma mina grundtankar till något positivare, mer levande, givande.

The thing about living,
that is like wondering in the darkness, not able to see a thing.
The thing about dying, that, is also darkness,
"the end" is no way "the beginning."
That's why we need to light up the darkness now
burn up our life line in a flash
after releasing the radiance.
The proof of life
is hard to reach, but strong.

Jag ser det framför mig, dagen då jag vågar.
Helt igenom, utan att ifrågasätta, bara slänger mig ut och GÖR. Dagen då jag agerar och arbetar till min absolut fulla potential.
Dagen då jag inte är rädd för precis allting, då jag istället tänker "Men vad fan, det är bara att köra" och vill jag ha något så gör jag allt, precis allt, för att få det. Teoretiskt sätt så finns det absolut inga hinder, det är i praktiken jag måste öva för att genuint tro på det också, jag måste se det med själen och inte bara ögonen.
Öva, repetera, intala, försäkra, vara ihärdig.

En dag kommer det bara vara handling och mindre ord. Jag kommer knappt hinna skriva för att jag är för upptagen med att leva. Jag kommer vakna pigg och lägga mig utmattad för att jag har ett mål, en drivkraft. Jag kommer förändra mig själv innantill och utantill, inuti och utanför, så att de mer positiva, mer konkreta sidorna lyser igenom. Jag ska omvända all min smärta till något vackert, till något som visar att "Den här tjejen har kämpat och faktiskt klarat det"; som visar att "Det här är jag".

Allt detta är ju jag men det kommer bara ta lite tid för mig, längre än för många andra människor, att nå ut till min fulla potential, att se på livet mer som en härlig utmaning än ett skrämmande hinder.

Flower! now, in full bloom you had told me
The meaning of living right here, right now
the meaning of tomorrow's coming.




På ett eller annat sätt så kommer jag klara mig, jag kommer överleva och jag vet att mina drömmar uppfylls.
En djävla dag. En förbannad djävla dag så är jag kvinnan jag alltid velat vara!

(Låttext i kursiv: Libra av MUCC)

Melancholia.

Jag är ovanligt nostalgisk ikväll, ovanligt ivrig att se tillbaka på gammalt, på unga misstag.

Jag höjer musiken och låter den dränka mig, jag skriver i samma veva som jag vill gråta. Jag låter orden bli mina tårar istället. Är lättare så.

She said
How did we get ourselves so lost
But I said
I don't know


Ikväll tänker jag reflektera över min självdestruktiva sida. Notera att de följande bilderna är ett år gamla.
Nedan följer stötande bilder (jag VARNAR, dock så vet jag av erfarenhet att ni ändå lyckas klicka er in på den här bloggen som sällan skrivs utan att jag är alkoholpåverkad eller deprimerad):



Ganska så harmlöst, eller hur? Har inte ens träffat en ven eller kommit särskilt livshotande djupt. Man ser början på fettvävnad, det skyddande lagret innan. Det är helt okey, det funkar, absolut. Så tänker jag i alla fall. Till en början. Men sedan så tar galenskapen över, impulsen överskrider det sunda förnuftet vilket är FARLIGT (eftersom jag har väldigt smala/tunna handleder så som det är).



Då ser det ut såhär. För mig är detta (i nuläget) fruktansvärt farligt. Då jag väl gjorde det så 'drog jag på' utan att tänka på konsekvenserna. Jag kunde mycket väl ha träffat en ven och varit död inom några minuter.
MIN SJÄLVSKADA HAR ALDRIG VARIT I SJÄLVMORDSSYFTE.

I'm alive! Sick of the pain I'm sick of the sorrow
Sick of today I'm sick of tomorrow
I'm addicted to the misery in my head
I better stop before I end up dead


Turligt nog har jag erfarenhet av att tejpa sår och vet hur man ska göra för att få stopp på överdrivet blodflöde.
Men ändå! Jag sov igenom en natt utan att inse att jag träffat en livsviktig ven; är ett under att jag lever idag.

Jag förstår ärligt talat inte vad jag tänkte. Jag var väldigt alkoholpåverkad, jag var fruktansvärt ledsen och arg, och allt detta i kombination leder oftast till såren ni ser ovan och nedan, de som visar fettvävnad och är farligt nära ådror. Jag vet inte om jag bör analysera detta närmare eller bara 'gå vidare'.



Dessa har varit mina absolut värsta, och också de som jag mot alla odds inte ville ha tejpade eller sydda. Det kanske låter konstigt men jag vill ha så stora ärr som möjligt eftersom dessa är bevis på att jag har överlevt en enorm stress i mitt liv. Som ni ser så är såren på min handled och detta är livshotande. Tidigare i min självskadeperiod eller identitet, så hade jag aldrig vågat närma mig handlederna eftersom detta var lika med självmordsförsök.

Dessa stod dock för "rop på hjälp", och har alltid gjort. Jag är så less på att inte kunna hantera förändring och ångest på ett hälosamt sätt istället för att se till rakbladet och skära i mitt eget kött.



Efter varje "seriöst återfall" så blir skadorna allt värre. Värre, djupare, hemskare, mer livshotande; för en infektion ner i fettvävnaden är större risk för att jag blir sjukare och sjukare, om ni förstår.

(HAHAHA jag förstår det inte ens själv, ändå så envisas jag med att "fortsätta självskada", trots att jag som vuxen 20 åring borde kunna hantera mina vardagliga problem på ett mer konstruktivt och hälsosamt sätt!?!?!)

Men det som är BRA med allt detta är att jag alltid blir fruktansvärt rädd då och om jag skär för djupt.
Detta har alltid varit väldigt skrämmande för mig, att skära för djupt, riskera något, tvingas åka in akut.
Jag har fått sy en gång i hela mitt liv, aldrig igen säger jag bara.



.... Jag vet inte vart jag ville komma med det här inlägget. Jag är antagligen för full, för nostalgisk, för melankolisk. Alldeles för självdestuktiv; varför är blod och läkande sår så vackert då man väl är fast i skiten?! Varför kan jag bara se analytiskt på allt då jag är "nykter"?

Usch. Ikväll har varit... väldigt frustrerande. Nya sår och nytt blod, men knappast livshotande, de läker på mindre än en vecka. Jag behövde bara se om jag kunde "lägga band på mig själv"... och det kunde jag! Jag kunde låta bli att lägga all min vikt bakom fingrarna, jag kunde låta bli att inte dra med rakbladet extra hårt över samma punkt.

Because I got nowhere to run
And nowhere to hide
I'm running from the enemy inside
I'll fight for my life
And try to survive


Så ja... På något absurt sätt så kommer jag att överleva, utan att ta till rakbladet. Jag kommer bli en ansvarsfull vuxen som orkar med alla livets olika prövningar utan att per automatik vända sig till självdestruktiviteten.
En dag så lyckas jag, det lovar jag mig själv.

(Låttexter: Hot Chip - I Feel Better. Papa Roach - Alive N' Out Of Control. Papa Roach - The Enemy.)

「let the stars fall down」


"If you cut a thread and tie the ends together again, the thread will be thicker where you tied it, right? In other words, the change is irreversible"

Så känner jag om det mesta i mitt liv just nu.
Svårt att förklara, men det citatet ligger väldigt nära hjärtat.

________________________________________________________

Shining on the slender branch
is a future that forgot to bloom
Still seemingly regretful it dropped its seed

Jag är lycklig för den jag är.
Är tacksam för de chanser jag fått.
Glad över att jag har en omfattande familj.
...

Men jag vet inte, jag kanske behöver gå igenom chockerande och extrema händelser lite sådär stup i kvarten för att klara av att gå vidare, att vara stark och all den där viktiga skiten?
VAD ÄR DET SOM GÖR ATT INTE JAG VÅGAR.
Nej, jag tänker inte sätta något djävla frågetecken efter det där, för nu är jag förbannad och trött på mig själv och alla dessa frustrerande frågorna som bara svävar i luften och sträcker ut tungan åt mig, visar tänderna och pekar finger.

Jag fortsätter skjuta upp saker, viktiga saker som en framtida utbildning och jobbtillfällen. Viktiga saker som att ringa några enkla samtal. Jag orkar inte. Vet inte vad jag vill. LÅTER ALLTID SÅHÄR.

Samtidigt känner jag mig fängslad som situationen ser ut nu; jag är konstant rädd för HANDLING.
Så vad gör jag? Sitter och tänker på mitt framtida drömliv i London, tänker på mig själv som ansvarsfull och självständig vuxen, inte som den rädda lilla barnungen som får ångest bara någon säger "Men det klarar du så bra själv ju!"
Jag sitter och tänker, drömmer, gråter inombords för att jag vill så mycket men är så rädd.
Jag är inte 20 år någonstans, jag är fast vid den mörkerromantiserade 15åringen, vid den lilla tjejen som inte riktigt hann växa upp, som är lite sen i utvecklingen jämfört med alla andra.

As something that is pure the whiteness of the falling snow
would disappear if it knew warmth
What tore you to pieces was simply a beautiful dream
The kindness and the truth of cold eyes


Jag vet att jag en dag kommer störta ur sängen och VÅGA. En dag kommer jag genuint växa upp. Ut från bekväma miljöer, ut till den riktiga världen, utforska, leva, leva på riktigt.

Men just nu dränker jag bara mig själv i alkohol och sitter och undrar vad i helvete det var som hände, ojfan, hur hamnade jag här egentligen?

VILL INTE vakna tidigt imorgon och ringa runt, leka detektiv och försöka få reda på vart uppropet ska vara till nästa terminsprogram i psykologi (som jag bara är reserv på som det ser ut nu). Jag vet att jag vill ha pengar men för det så behöver jag ett jobb och inte fan går någonting framåt om jag inte aktivt VISAR MIG UTE.

Hade jag vetat att det skulle vara såhär djävla jobbigt för mig att "växa upp" så hade jag förberett mig betydligt bättre. Fattar seriöst inte. Är det bara jag som är extra trög eller...?

Oavsett så har jag en hel drös med gamla demoner och äckligt mörker som beslutar sig att komma på besök igen på väldigt länge. Jag har så mycket panikångest att jag bara vill dra av mig min hud. Är så fruktansvärt trött på mig själv, försöker hålla modet upp men ikväll är det inte lätt någonstans.



Until I arrive at the farthest reaches
people call tranquil
The moonlight will gently
tell me where to go


Until I reach the prayed for sky
in which the stars twinkle quietly
Until this dreams ends
at your cry


(満天(Manten = the whole sky) - Kalafina)

RSS 2.0