Weight and Worries


Pendlar mellan 50,8 och 51,2 kg med 28,8 procents kroppsfett, krävs att jag håller mig efter 1428 kalorier per dag för att inte gå över till 52 kg vilket sedan länge varit min personliga mardrömssiffra, jag som annars alltid har stått säkert på 48 kg.

Jag verkar i alla fall vara av en sådan kroppstyp att jag inte ser tjock ut om jag går upp i vikt utan bara väldigt svullen samt att allt sätter sig runt magen. Det är otroligt jobbigt då det 'förstör' utseendet på vissa outfits och gör så att jag får ont i magen då jag tvångsmässigt håller in den så fort jag sitter eller ska böja mig ner.
Inte ens då jag ligger plant i sängen så sjunker magen in och det har jag inte upplevt på flera år. Brukade dra handen över revben, höftben; magen var en dal inte en kulle. Panik.

Jag vet att det finns viktigare saker att oroa sig över, som till exempel en större kursuppgift och att förbereda sig inför högskoleprovet. Händer mycket den här veckan, blir alldeles yr bara av att tänka på det.

Ångest, ångest, ångest. Vill inte alls vara med just nu. Förstår inte varför jag inte bara kan ta tag i mina problem direkt utan att sitta och 'förvägsnoja', varför det ska vara så djävla svårt för mig att slutföra.

Blev ett kort inlägg den här gången men jag orkar ärligt talat inte skriva mer, så trött på skiten.
Så utmattande att vara jag.


RSS 2.0